12. marraskuuta 2012

PÄIVÄT 9 JA 10 + ISÄNPÄIVÄNJATKOT + HEIPAT

Päivä 9 olis minun uskoni... mutta anteeks kaikki, en halua/viitti siitä kertoa mitään... skippaan sen nyt kokonaan ja korvaan sen tekemällä hyvät ja kattavat postaukset muista päivistä!
Päivä 10 - päivän asu
Tänään oon aamusta saakka kärsinyt kovasta mikreenistä, joten pukeuduin siitä toivuttua ihan siihen mikä käteen sattu!
Tällänen muutama viikko sitten ostettu neule, tykkään kovasti, mutta halusin ostaa H&M:ltä valkosena saman mikä olisi pitkähijainen! Alle laitoin vain valkosen topin, kun en muuta keksinyt! 
Jalkaan laitoin mustat farkut ja mummin tekemät harmaat villasukat! Noi sukat on vähän kärsineet ja en haluu niistä luopua, kun ei oo enää mummia tekemässä uusia tollasia! ;(

 Kun kerran kouluun en mennyt, ni en laittanut mitään koruja tai muutakaan ja tukan laitoin vaan ponnarille, jonka tossa hetki sitten vedin jo nutturalle! Tällästä on elää mikreeni potilaan elämää!! Tervetuloa seuraamaan sitä :D. Että tiedoksi vain kaikille kavereille jotka ovat huolissaan koulun käynnistäni, niin kaikki on jo hoidossa ja en ole lopettamassa (vaikka välillä sekin mielessä käynyt) ja opinnot etenevät edelleen samaan malliin kuin ennenkin!!
Mutta sitten isänpäivän jatko kuulumisia... Illalla tehtiin ruokaa ja laitettiin pöytä koreaksi kun oltiin M + lapset kotona, äiskä oli iltavuoron töissä! Illalla soitin myös omalle isälle ja itkuhan siitä sen jälkeen pääsi kun puhelimen luurin löi kiinni... tuli vain niin hirvee ikävä ;( :)
Päivällispöytä! (vähän tyhmät nuo kaikki ruokapurkit)
Pöytään laitettiin kynttilät!
Ikean lasit, joissa nuotin kuvia ja laitettiin noi servetit tohon lasiin tollee!
Oli ihana ottaa kuva kun kynttilät palo hellan päällä, taustalla vanha kahvipannu!
Portailla on isossa lasimaljassa koristekiviä ja kynttilä, siihen tuli ja valokuvaamaan ;)
Eteisen peilinpäällä oli valot!
Ihanan Jeanne d' Are Livingin lehdessä oli ihana kuva... oli pakko ottaa kuva ;)
Nyt kun mikreeni jyllää lähes päivittäin niin päätän nyt pitää vähän taukoo kirjottamisesta, jotta ei tule istuttua turhaan koneella (vaikka blogin kirjoittaminen ei ole turhaa, mutta että en siis istuisi koneella kirjoittamassa nenä ruudussa kiinni). Tää koneella istuminen vaan pahentaa asiaa... enkä haluis "lopettaa", mutta oma terveys etusijalle :D Olis kiva saada ittensä kuntoon, että pääsis vaikka sinne kouluu kunnolla ja pääsis viikonloppusin pyöriin vähän tonne kylille kavereitten kaa ;D
Opintomatka Helsinkiin torstaina jää mun osalta väliin, jään koululle päiväks hoitaan rästi juttuja ja teen yhen kokeen... mutta ei haittaa, että toi matka jää väliin, ei oo ees hirveetä innostusta lähtee mihkään tollaseen ja muutenkin: olen käynyt eduskunta talolla 9:in luokkaretkellä!! Oisin voinut myös hyvin lähtee, mut toi koulunkäynti menee etusijalle, eli rästit hoidetaan!!
Täytyy kohentaa elämän tyyliä ja palata siihen todelliseen minääni: lähteä lenkille aina kun siihen on mahdollista :D

Palaillaan haasteen parissa sitten kun tästä taas toetaan MUTTA NYT HUOOOM!!! Aijon laittaa blogiini arvonnan kun lukijoita on 20! Eli vielä puuttuu 10 lukijaa... ja jos tulee enemmän kuin 20 niin sehän on hyvä jatkoa varten, kuten tulevia arvontoja! Myös kaikki joilla ei ole blogia, mutta jos on esim. google+ käyttäjä, niin voivat liittyä lukijoiksi! Ja on niitä varmaan monia muitakin tapoja, en ole perehtynyt niihin ja varmaan pitäisi ;)
Käyn katsomassa aina välillä tilannetta ja palaillaan asiaan!
Kivaa viikkoa kaikille! :) 
 

2 kommenttia:

 1. Teillä on aivan ihana talo! Onko teiän perheessä joku sisustaja tai jotain? :) Parane pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti harrastanut jo monta vuotta tälläistä sisustamista ja tykkää laittaa valkoista ja vanhaa... pienellä ripauksella muuta väriä ;)

   Täällä toipuminen alkaa! Kiitos paljon :)

   Poista