10. marraskuuta 2012

PÄIVÄ 8 - SE HETKI

Mikä hetki????
 
Jaa se hetki kun sain tietää, että saan toisen pikkuveljen, hetki jolloin pidin N ensimmäistä kertaa sylissä sairaalassa (N on siis tämä toinen veli, en voi sanoin kuvailla sitä hetkee kun sitä pientä nyttiä piteli sylissä <3), hetki jollon pääsin yläasteelta hyvin arvosanoin, hetki jolloin sain tietää mummin kuolleen, hetki jollon oli (muistaakseni, ellen ole vauvana ollut) elämäni ensimmäiset hautajaiset, joissa jouduin luopumaan jostakin rakkaasta ihmisestä, jota ei voi edes sanoin kuvata, niin tärkeä.. se hetki kun sain tietää pääseväni opiskelemaan sekä Tampereelle, että Orivedelle, se hetki jolloin jouduin tekemään ison valinnan, kumpaan lähden opiskelemaan, se hetki jolloin tajusin virallisesti asuvani Orivedellä, se hetki kun tajusi aikuistuvansa, se hetki kun kun sain tietää, että meille tulee lisää lapsia (sijaislapsi yksi), se hetki kun asioihin täytyy sopeutua, se hetki kun tajuaa, että parasta on elää tässä ja nyt!!!
 
Mummin kun sais takas ni kaikki olis hyvin... mut kun ei saa niin pitää tyytyy tähän mitä on! Eli elää tässä ja nyt! Se on parhainta!
 
Elämä välillä horjuu kun kivipino.... mutta niitä hetkiä on jokaisella ja niistä selvitään!
Parasta on kuitenkin elää tässä hetkessä ja nauttia täysillä (vaikka omallakaan kohdalla se ei aina ole helppo toteuttaa)
Mutta eiköhän oteta elämästä ja jokaisesta hetkestä kaikki irti!! Elämä on liian lyhyt murehtimiseen... ei saa valittaa vaan elää hetkessä!!!!
Taylor Swift - we are never ever getting back together
Kaverin kanssa todettiin muutama viikko sitten ihan yhdessä, että miksi esim. jäädä huonoon suhteeseen ja miksi ottaa nuoruuden päättynyt suhde niin vakavasti kun uusia tulee ja miksi ei vain nauttisi siitä mitä on!!! Vaikka sitten yksin ;) Siksi tuo yllä oleva biisi... MINÄ SAAN SIITÄ 100% ENERGIAN JOKA PÄIVÄ KUN KUULEN SEN!!!!

Eiköhän aleta elämään tässä hetkessä :)

Mukavaa lauantaita kaikille :)

ps. muokkaan vielä hieman blogin ulkoasua, eli jos satut tänne juuri sillon kun se näyttää siltä, että VOI EI!!! niin älkää pelästykö, se järjestyy hetkessä... ;D

pps. Ihanaa ja mukavaa isänpäivää kaikille iseille huomenna ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti