8. marraskuuta 2012

PÄIVÄ 6 - MINUN PÄIVÄNI

Nonniii... eli samalla tulee sitten myös päivän kuulumiset ja kaikki :)
 
Tänää aamu alkanut järkyttävällä mikreenillä (taas vaihteeks) ja sohvalla nukuin sit 8-11 niitten aika huonosti nukuttujen yöunien jälkeen!! Kouluun en ees haaveillut kun muutenkin olis ollut 7h koneella istumista ja jos pelkästään aamulla opelle wilma viestin kirjottaminen koneella tuotti tuskaa ja lääkärille soittaminen aamulla meinas takoo kallon halki ni juu ei kiitos kouluun sillon...
 
 
Siitä sit toettua sai vihdoin syötyä ja mentiin sit äitin ja N:n kanssa pihalle, äiti puunas auton sisältä ja me N:n kanssa leikittiin hiekkalaatikolla ;) En saanut niistä leikeistä kuvaa, kun N ei pysynyt oikee paikoillaa ni puhelimen kameralla ei oikee hyviä kuvia saanut!
 
Alku illasta käytii autopesulla ja kaupassa ja nyt ilta mennyt vaan oleillessa! Siivoilun jälkeen oli ihana laittaa kynttilöitä ja lukee uusin cosmo :)
 
 
Nyt pitäs vielä syödä jotakin ja laittaa pyykit loppuun, mutta muuten rento ilta tulossa :) Huomenna menis 4 tunniks kouluu ja sit olis viikonloppu ja jotain kivaa tekemistä pitäs keksiä! Lauantaina vois käydä Tampereella, jos sinne kerkee/jaksaa mennä!! Mä oon aina välillä vähän laiska lähtee mihinkää, mut sit kun mä pääsen sinne määränpäähän ni sit onki asia erikseen... sillon ei haluis enää lähtee sieltä kotiin :)
 
Kivaa torstai illan jatko kaikille :)
Rihanna - Diamonds  

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä hyvä biisi, nytkin itseasiassa tulee nrj:ltä se!:)

    VastaaPoista
  2. nrj:n aamupojat soitti sen yks aamu ku kuuntelin ja sillo se jäi hyvin mielee ;)

    VastaaPoista