6. marraskuuta 2012

PÄIVÄ 5 - MITÄ ON RAKKAUS?

No nyt päästiin aiheeseen, että ekaa kertaa nousi VIHA kirjottaa tätä... meinaa kun tästä tulee sellanen mietiskely postaus, jossa kirjotan diipa daapa kaikkee siitä mitä se on ja jne... just niin sekava postaus kun mun päässäkin se on!! Ja kun tälläsiä mietiskely postauksia en haluis tehdä, mut no joo ihan sama.. haaste on haaste, joka tehdään!!
 
Eli mitä se rakkaus sit on??? Yleensä oon vähän kattonut noista mun seuraamista blogeista mallia, että mitä ne on kirjottanut ja jne, mutta nyt en oo vilassut MISTÄÄN YHTÄÄN MITÄÄN!!! Muutenkin tylsää pohdiskella tällästä aihetta...
 
Onko se sitä kun vauvana tutustututaan omaan perheeseen, vanhempiin, sukulaisiin! Kun kasvetaan päiväkoti ikään aletaan saada kavereita sieltä, ei ole väliä onko se kaveri tyttö tai poika. Voidaan olla kavereita kaikkien kanssa, kukaan ei vähättele sinua, kukaan ei osaa vielä kiusata ja olla ilkeä. Kaikista välitetään vaikka ei tunneta! 
Onko se sitä kun ollaan koulussa, aletaan kasvamaan aikuisiksi, aletaan miettimään oikeasti jo tulevaisuutta. Lapsena haaveiltu poliisin ammatista, nykyään mietitään opintoja lukiossa ja valmistumista lentäjäksi. Onko se sitä, kun aletaan seurustelemaan, hakemaan läheisyyttä ja turvaa ja sitä mitä on jakaa elämää toisen kanssa. Enää kaikki eivät välitä sinusta yhtä paljon, kun lapsena.. aletaan oppimaan elämää sellaisena kuin se oikeasti on!
Vai sellaista, mitä esim. serranon perheessä! Kaikki välittävät toisistaan, ollaan tiivis yhteisö, kaikki tietävät toistensa asiat. Pidetään yhteyttä ystäviin, ollaan tekemisissä vain niiden kanssa, jotka todella välittävät, pidetään huolta ihan jokaisesta!
Onko se sitä, mikä jaetaan koko loppu elämäksi! Se säilyy koko loppu elämän, se on se vahva tunne joka on jokaisella AINA!! Jokainen välittää jostakin, ihmisestä, eläimestä tai jostakin asiasta tai tavarasta. Enemmänkin tällä tarkotan sitä, miten ihmiset välittävät toisistaan! Onko rakkaus sitä, kun välitetään AIDOSTI toisista, halutaan hyvää heille, ollaan kiinnostuneita heistä ja heidän olemisestaan... ja se säilyy aina! 
Mielestäni, kun ihminen sanoo toiselle: rakastan sinua, hän tarkoittaa sitä aidosti eli hän aidosti välittää sinusta! Sen joka sen sanoo, ei välttämättä aina tarvitse olla se oma puoliso/kumppani/poika tai tyttöystävä, joka sen sanoo, se voi myös olla oma veli tai sisko, se voi olla paras kaveri tai joku joka välittää sinusta oikeasti ja aidosti!  
Tällästä tää pohdiskelu on... en nyt tiedä saitteko tosta mitään selkoo... tota mieltä mä oon kaikesta ja viimeisimmissä ehkä selviää se mitä mä aattelen asiasta!
 
Mukavaa viikonjatkoa kaille :) 


2 kommenttia: