17. marraskuuta 2012

PÄIVÄ 11 - SISARUKSET

Nyt tuli pari päivää sitten tylsyys kirjottamista kohtaa, mutta ehkä se on ihan normaalia! Nyt pakosta kirjotan tätä haastetta tiuhaa eteenpäin, että voin taas kirjottaa siitä mistä tän blogin pitäs!
 
 
Mulla on siis 2 omaa veljee ja yks sijaisveli! Sijaisveljestä en kerro mitään täällä, ne asiat eivät ole nettiin kirjoitettavia!
 
Mutta mun veljet N ja P. N on 3 vuotias (täytti nyt syyskuussa) ja P on 15 (täyttää toukokuussa 16). P:n kanssa ollaan eletty sisaruksina toooosi kauan, että oli vaan me kaks ja sillon kun N synty ni oli vähän outoo ja tavallaan tosi kivaa, että tuli lisää suvulle jatketta. P:n kanssa tuli riideltyä joka päivä, joka asiasta, joka paikassa. Mutta nyt viimeisien vuosien aikana (sanotaan viimesen 2-3 vuoden aikana) ei olla tapeltu juur mitää... Voidaan ihan hyvin mennä yhes johki ja nykyään (kun ennen ei todellakaan siskon kaa voinut mennä mihkää) P jopa ite välillä ehdottaa, et mennääkö yhessä kauppaa, mennä Tampereelle, tehää jotain, mennää johki... Ja se on just sellasta mitä oon oottanut koko ikäni ;D
 
Sitten N synty syyskuussa 2009 ja olihan se uutta ja hienoo. Alkuu oli tosi raskasta ja oli sellanen olo, et luoja tollanen rääpäle tuli tohon (tosiaan ku ton P:n kanssa ainoita oltiin), mutta en vois enää kuvitella elämää ilman N:n :)
 
 
Viikonlopunjatkot kaikille :)
 


4 kommenttia:

 1. kiva blogi sinulla :) pitänee jäädä seurailee tätä, sulla on kiva tyyli kirjoitella :)

  hevosvoimiapieniaunelmia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kommentti <3 Ihanaa saada lisää lukijoita niin saadaan pian arvonta pystyyn! :)

   Poista
 2. olisi kiva kuulla vähän ajatuksia millaista on kun on sijaislapsi perheessä, ja mitä ajattelit kun kuulit että teille tulee joku ja mitä nyt, ei siis mitään hlökohtaista veljestä:) kiinnostaisi vain kovasti!

  todella kiva blogi muuten!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti voin tehdä siitä postauksen :) olisi kiva päästä kertomaan ajatuksia siitä asiasta ja muuta... Kiitos kovvasti ideasta :)

   Kiva jos kelpaa lueskella :)

   Poista