4. marraskuuta 2012

1,5 VUOTTA MUMMI

Tänään on tasan 1,5v siitä kun rakas ja tärkee mummi kuoli! Edelleen on niin haikeaa ajatella, että mummia ei enää takaisin saa, mutta on sen asian kanssa oppinut jo elämään! Sillon kun kaikki tapahtui, sitä vain ajatteli päivästä toiseen, että tähän tämä kaikki tyssäsi.. mikään ei enää jatku ja tulevaisuus meni! Mutta kun aikaa alkoi kulumaan, hautajaiset sai pois ja alkoi koulut syksyllä (mummi siis kuoli 4.6.11, samana päivänä jolloin pääsin yläasteelta pois), silloin sai muuta ajateltavaa, alkoi uudet opinnot toisella paikkakunnalla, oltiin juuri muutettu kesän aikana, sai uusia ystäviä ja alkoi taas se elämä... Ja yhtenä päivänä sitä vain huomasi haaveilevansa taas tulevaisuudesta ja siitä, mitä tekee sen jälkeen kun on nämä opinnot saanut ja muuta! Edelleen sitä joka päivä, joka viikko, joka kuukausi miettii millaista olisi elämä, jos mummi olisi täällä ja mitä olisi tehnyt toisin ja tuleehan sitä edelleen itkettyä sen asian takia, mutta asioita osaa jo käsitellä ihan itse ja osaa jo muistella niitä hyviä aikoja ja niitä ihania hetkiä mummin kanssa :)
Mummi joskus aikoinaan teetätti kuvan itsestään ja samalla myös tyttärestään eli meidän äidistä! Tämä ihana piirroskuva oli hautajaisissa!
Eilen tuossa sanoin, että kirjoittaminen saa jäädä ja niin aijon myös tehdä. Vähennän kirjoittamista, koska tällä hetkellä en oikeen osaa kirjoittaa mitää positiivista täällä! Niin kuin nytkin.. Siksi pidän hiukan taukoa ja yritän saada aihetta taas iloiseksi, sillä sellainen minä olen! En ymmärrä mikä tämä tälläinen kausi on, mutta kai niitä sitten kaikilla on!

 Tänään N:n kanssa katteltiin shrek 3 ;)
Ja eilen illalla yksin sain katsella telkkaria ja surffailla puhelimella netissä :)
Huomenna takas ahertamaan kouluun ja koittaa saada siellä jotakin aikaseks!
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti