6. lokakuuta 2012

WEEKEND

nonnii... mistähän sitä aloittaisi... vaikka siitä, että älkää vain ihmetelkö, miksi blogin tekstin koko ja näkö muuttuu aina välillä... haluan kokeilla paljon ja uutta ja tämä blogi kun on minulle niin uusi, että eiköhän se tästä joskus tasaannu... koittakaa kestää ;)
tältä viikolta en oikeen muista muutakun:

leffat, lehdet, kynttilät, makoilu, väsymys, nukkuminen, huonovointisuus, kuume, kurkkukipu... eli olin TAAAAAS kipeänä
;( mutta nyt jo onneks päässyt elävien kirjoihin, edelleen on hiukan heikko olo, mutta jo sitä töihinkin taas tänä viikonloppuna pääsi...


myös tämä kaveri auttoi jaksamaan ja piti huolta ;)


tänään oli hauska töiden ohesta käydä aina välillä kurkistamassa, miten meidän kisulit pärjäilee ja tälläinen näky odotti sohvalla:


sisarukset nukkuivat sohvalla sikeässä unessa, vartalo  pitkänä (ottanut varmaan mallia äidistään, koirista ja muista talon asukkaista ;)), unta pikkuset vetelivät vallan tyytyväisenä, vaikka minä sääsin kameran kanssa vieressä yrittäen saada hyvän kuvakulman kuvan ottamiselle (että ei tule liian pimeä, valo ei häviä jne jne...)

näillä söpöyksillä ei vielä ole nimiä ja toinenhan niistä saa nimensä uudessa kodissa... mutta lempinimet on niille keksitty (ehkä senkin vuoksi, että heistä kerrottaessa on helpompi sanoa se nimi, kun alkaa ensiksi kuvailemaan kissan väriä ja muuta ;))

anteeksi kuvan huono laatu
musta kissa on "pörri"

anteeksi kuvan huono laatu
vaalea kissa on "tupsu"

"pörri" sai nimensä pöörröisyydestään, se on pieni tuuhea pakkaus ja aivan yhtä räjähtäneen näköinen kun emonsa pienenä ;) "tupsu" sai nimensä korviensa takia, korvien päissä on pienet mustat tupsut, jotka näkee kun katsoo hyvin tarkasti ;) kuvassa ne ei valitettavasti näy juuri yhtään...

miina myös päätti otta ihan rennosti, mutta vahti lapsiaan lattialla, sohvan vieressä nukkuen...

nämäkin suloistakin suloisemmat kisut, joihin on kiintynyt jo huimasti, heistäkin vain on toisen lähdettävä... mutta hyvin kodin hän tulee saamaan :) tämä vaaleampi kissa "tupsu" on siis lähdössä ja "pörri" jää meille pulskistumaan niinkuin emonsa ;)

kissat valtasivat siis yhden sohvan mutta toisen sohvan valtasivat meidän tuhisijat:

anteeksi kuvan huono laatu

musta koira Niilo ja vaaleampi Sulo valtasivat siis toisen sohvan ja nämä jos ketkä ovat kovia kuorsaamaan ;) Niilo on jääräpäisempi, oman polun kulkija, joka päätettyään jotakin toteuttaa sen, vaikka sitten vaikeamman kautta ;) Sulo on äidin pikku poika.. se kulkee jokaisen perässä paikasta toiseen ja on aikas reppana poika :)

sohvat siis onnistuttiin ylpeästi valloittamaan ja onneksi talomme isäntä lähti nuorimmaisen veljen kanssa mökille, sillä sohvilla ei riittäisi enää tilaa isännän suoristaa jalkojaan (tyypillisesti aina iltaisin ;))


mahtavaa viikonloppua kaikille lukijoille (:

ihanaa kun käytte lukemassa blogiani, siitä tulee aina niin ihanalle tuulelle, kun näkee, että porukka on käynyt lukemassa... kiitos siitä (: kommentteja voi/saa jättää postauksiin ja kertoa omia mielipiteitään, kaikki palaute on tervetullutta (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti