2. lokakuuta 2012

VÄHÄN SITÄ TÄTÄ TOTA JA KISUJA

tylsyys iski tänään ja pahan kerran... ja sehän alkoi facebookin ihmeellisestä maailmasta ;-) katseltiin meinaan erään sukulaisen kuvia ulkomailta, jossa on tälläkin hetkellä ja ai että se auringon määrä ;-D miksi suomessa piti olla noinkin surkea kesä??? Mutta kerkesihän siitäkin nauttia aivan tarpeeksi sillä...
tänään nimittäin kaivettiin ton mun pikkuveljen nappulan kanssa kaapista joulu tavaroita (kohtahan niitäkin saa jo alkaa laittamaan ;)) ja täytyy sanoa, että täällä odotetaan enemmän kun vaan vähän sitä joulua :-) olis ihana kaivaa ihanat toppatakit ja talvi kengät esiin ja tarpoa aamulla kouluun lumihangessa ;;))
löydettiin nappulan kaa sitten yks ihana ruskee nalle (joka on tietenkin kynttilä ;)) ja siitähän se joulu fiilis meinas jo syntyä, mutta maltetaan vielä hetki ;-)
tällänen nalle löyty kaapista ja nappula oli ihan innoissaan siitä ;-)

seuraava kuva nimittäin liittyy myös osittain tän päivän teemaan, nimittäin aamulla oli toiseks viimenen kuvis tunti koko opiskelun aikana :( mutta me siis myös piirrusteltiin ton nappulan kanssa tänään, mutta nappulan taideteoksia tulee myöhemmissä postauksista, jos niistä vaikka saisi koottua jotakin kokonaisuutta ;-) 

kuvis tunnilla oli meinaan menoa ja meininkiä ihan tarpeeksi....


nää meidän karvaset pikku vintiöt otti tossa yks päivä aivan rennosti.... nimittäin makoillen silityslaudan päällä pesuhuoneessa ;-) ne on kasvanut aivan hirveesti ja molemmat ovat siis vihdoin varmistuneet TYTÖIKSI :-) eli meillä on nyt kaksi pikku neitiä talossa lisää ;-)

Tämä vaaleampi pentu (joka siis nostaa päätään tuossa kuvassa) on hiukan villimpi tapaus kuin tuo toinen. Yks päivä vaalee kisu kiipes verhoa pitkin ja meillä kun vanhassa talossa on hirsiseinät se myös kiipes niitä pitkin. Nyt se oli hoksannut nuo yläkertaan vievät portaat ja kappas kukas siellä portaissa pian istuskeli ;-)

tää meidän "mamma" on alottanut taas pihalle päästyä hiiri jahdin. Parina viimeisimpänä iltana se on raahannut puoliks syödyt hiiret oven taakse (halusi näyttää tietenkin mitä on löytänyt ;)) ja innokkaasti yritti myös päästä saaliinsa kanssa sisälle, mutta mielummin ne yllätykset pysyvät pihalla...


loppuun vielä kuva jota oon säästellyt jostakin kumman syystä tosia kauan, kun on jo aikasemmin pitänyt sekin julkaista...


mukavaa viikonjatkoa ja kohtahan se viikonloppu jo taas on ;-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti