29. lokakuuta 2012

TAAS JOKU VAIVA

Tuon haasteen alotan tässä tänään taikka huomenna... oon jo ne kuvat mitä ekaan päivään sisältyy niin ladannut jo koneelle, mutta tarvis varmaa sitä tekstiäkin keksiä siihen ;D Ei ole helppoa mulle...
 
Tää viikko... en voi muuta sanoo ku että VOI EI... ei oo helppoo olla nainen!!! Mahaa taas polttanut yöstä saakka ihan tuhottomasti... Aamulla sinnikkäästi kellon soidessa yritin ylös sängystä, alkaa meikkaamaan ja valmistautuu kouluu, mutta todellisuus oli se, että kouluun en aamulla kyennyt: eikun meikit pesuun, rennot vaatteet päälle, lääkettä nassuun ja takas sängyn pohjalle, josta pääsinkin sitten ylös vasta nyt puolen päivän aikaan... Tekis mieli saarnata koulun opettajien toiminnasta kun ilmotat tälläsestä aamulla, mut en viitti, kun siitä tulis liian negatiivinen ja muutenkin liian tympee päivitys blogiin päivitettäväksi... joo mä ymmärrän sen, että ne ei tykkää mistään poissoloista (vaikka olis 38 kuumeessa kotona) mut silti ne vois ymmärtää myös sen, että jos on kipee ni ei sillo tulla kouluu!! Ei kukaa aikuinenkaa mee kipeenä töihin, sama asia!! 
 
Eilen oli pääkipee (eli hirvee mikreeni taas illalla) mutta päivällä kerkes vähän kuvaamaan huoneessa olevaa pikkukrääsää siivouksen ohella. Mun isäpuoli M lupaili tossa vähän aikaa sitten, että voi joko synttäri tai joululahjaa ostaa mulle oman kameran, kun oon aika innokas kuvailee ja sit sais sen kameran ottaa mukaan paikkaan kun paikkaa... Nyt ei oikee voi, ku tää nykynen kunnollinen kamera on äidin ja isäpuolen käytössä (enemmän kyllä äidin hih ;)) ni ei oikee voi ottaa sitä mukaa mihinkää... 
 
 
Viikonloppuna oltiin lauantaina N:n kanssa pulkkailemassa ja käytii vähän vaunuttelemassa :) Sunnuntaina N:llä oliki sit vähän lämpöö ni pysyteltii koko porukka sisällä ja meidän perheen lempipuuhassa ;) Se selviää sitten ku kirjottelen tuota haastetta tässä päivien aikana :)
 
Edelleen pieni mahan vääntely päällä, mutta toivottavasti loppuu taas aikanaan... pääsee huomenna kouluun ahkerasti :)
 
Mukavaa alkavaa viikkoa :)
 
ps. seuraajia on tullu muutamien päivien aikana taas monia lisää ;) kiitos siitä te ihanat.. ja täällä on käynyt lukemassa tooodella moni, kiitos myös siitä :) ja kaikille kommentoijille kiitos myös, tuun niin iloseks ku saan lukee teidän kommentteja :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti