31. lokakuuta 2012

PÄIVÄ 2 - EKA RAKKAUS

APUA!!! Tota noin... nöyryytys alkaa... vai alkaako sittenkään... se jää nähtäväksi, nimittäin: tämä tyttö ei ole koskaan rakastunut saatika sitten seurustellut kenenkään kanssa!! En nyt tiedä onko se ollut niin kamala asia (jotkut ystävät pitäyt minua outona ja aattelevat minua tunteettomaksi) mutta totuus on tämä kuitenkin!
 
 
Vuosi sitten kun mummi kuoli (sairasti syöpää, taisteli sitä vastaan 8 vuotta) oli aika jolloin olisi ollut ihana kun olisi ollut vierellä ihminen, joka olisi halannut ja sanonut että kaikki järjestyy vielä (olihan minulla perhe ja muut mutta kun puhutaan seurustelusta niin viittaan nyt siihen)... Viime jouluna kun masennuin jonkun verran olisin kaivannut jonkun vierelle! Nyt kun olen siitä selvinnyt sain tietää lisää ikävyyksiä ja edelleen tuntuu siltä, että edelleen kaipaa jonkun!!
 
Toistaalta.....
 
Olen ollut aina yksin, pärjännyt yksin ja en kaipaa erityistä läheisyyttä... omalla tavallaan yksin oleminen (sinkkuna hih ;)) on ihanaa :) Ei tarvitse miettiä koko ajan missä toinen menee, mitä kuuluu, onko kaikki hyvin jne jne jne...
 
Mutta....
 
Olisi myös ihana kun saisi kysyä kuulumisia, viettää aikaa ja kuhan vain olla... onhan se erilaista kuin istua yksin kaikki illat kotona katsomassa telkkaria hiljaisuudessa... mutta niin kuin melkein kaikki ystäväni ovat sanoneet (muutamia lukuunottamatta) minulla on vielä aikaa ja kaikki aikanaan :)
 

kuvat ovat netistä googlen kuvahaulla: sydän!!
 
En oikeen tiedä mitä sanoa enempää... lyhyesti kaiken voisi tiivistää: on ihana olla yksin, mutta välillä kaipaa sitä läheisyyttä!! Mutta niin kuin sanottu niin kaikki aikanaan :)
 
Jos haluatte tietää jotain lisää, niin kommenttia vain ja saahan niitä muutenkin laittaa kun tälläinen aihe (negatiiviset sekä positiiviset ovat tervetulleita) , oli ihanaa lukea teidän kommentteja edelliseen postaukseen, siitä vain tulee niin niin niin iloiseksi!
 
Mukavaa viikonjatkoa kaikille :)
 
 
 


2 kommenttia:

 1. Rakas et sä oo yhtään tunteeton ;D en mäkään oo koskaan vielä tosissai ollu rakastunu kehenkään. :) Se on vaan se totuus et vaikka kuinka hoet toiselle et "rakastan sua koko sydämestäni" niin et sä vaan välttämättä tunne sitä todellista rakkautta vaikka sen sanoin sanotkin. Mutta jos joku nyt sua pitää tunteettomana niin mitäs mä sitten oon? :O jotain todella pahaa :D ja jos on outoo tai friikkii olla tuntematta rakkauden tunnetta siihen mennessä kun on 17 niinku sä tai 18 niinku mä niin sit ollaan friikkei yhes eikä masennuta muitten mielipiteistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PÄIVÄN PIRISTÄVÄ KOMMENTTI!! ihana ella <3;) juu näin se menee...

   Tänä päivänä vaan kaikki ihmiset aattelee, että 13 vuotiaana pitää alkaa seurustelee ja 16 vuotiaana perustetaan jo perhe... tai ainakin ollaa jo kihloissa! Sit kun löytyy meitä muita, jotka välttää hyvällä tavalla noita ihania mutta silti niin ärsyttäviä jätkiä ni sit meidät tuomitaan tunteettomiks ja tällee... Me sinnikkäästi mennää eteenpäin toisten mielipiteistä huolimatta! :)<3

   Poista