30. lokakuuta 2012

PÄIVÄ 1 - ESITTELE ITSESI

Nonni elikkä alotan haasteen ensimmäisen osion, jossa esittelen itseni... Olen siis Emilia 16 vuotias (10.12.12 = 17v) ja tällä hetkellä opiskelen toista vuotta merkonomiksi pirkanmaan ammattiopistossa Orivedellä. Olen pikku tytöstä saakka haaveillut ainakin jossakin muodossa näyttelijän urasta (eli kuhan vain saisin tehdä näyttelemistä, se olisi ihanaa), mutta en ole vielä koskaan uskaltanut siihen lähteä suuntautumaan. Nyt olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että merkonomiksi valmistumisen jälkeen (toivon siis, että valmistun ajallaan, ei taida olla pelkoa, mutta aina pitää olla vähän tällänen ;))aijon suuntautua eli hakea opiskelemaan näyttelijä linjalle. Sopivan oloinen koulukin on jo löytynyt! En halua jättää nykyisiä opintojani kesken, siksi haen vasta niiden jälkeen.

olen ehkä vielä hiukan arka laittamaan tänne kuvia itsestäni, siksi näin pieni kuva ;)
 
Virallisesti missään ryhmässä tai seurassa en harrasta mitään urheilua tai muutakaan, mutta musiikki (sen tekeminen ja soittaminen)ja tanssi sekä luistelu ovat lähellä sydäntä! Pienenä harrastin taitoluistelua muutaman vuoden ja sen lopettaminen Tampereelta Pirkkalaan muuttaessa oli iso menetys! Vielä tänäkin päivänä haluaisin luistella jossain seurassa, mutta en haluaisi menestyä sillä suunnalla! Asuessamme Pirkkalassa muutaman vuoden aloin luistelun lisäksi kiinnostua pianon soitosta. Ja silloinhan se ensimmäinen pianokin piti saada lahjaa ;) pari kolme vuotta sitten kiinnostuin kitaran soittamisesta, mutta se jäi aika lyhyeen kitaran mennessä ensin epävireeseen ja lopulta kielet alkoivat katkeilla, kun olivat niin hauraat. Nykyään yritän tehdä fiiliksen mukaan itse omia biisejä, en ole saanut kokoon vielä yhtäkään kokonaista, mutta on monia mitkä on jo aluillaan!!

sori kaikki, tässä on tää mun kitara missä on jäljellä enää 2 kieltä... pitäs käydä korjauttaa ;)
Tykkään todella paljon valkoisesta ja vanhasta sisustuksesta, mikä on vuosien saatossa peritty äidiltä. Vaikka olenkin vielä näin nuori, mutta silti jo haaveilen etukäteen erilaisia sisustus lehtiä ja kirjoja selaillen, että millaisen kodin minä tulevaisuudessa haluan itselleni. Tykkään vanhasta ja kuluneesta tyylistä, mutta silti haluan säilyttää myös sen modernin ja nykyaikasen tyylin. Mutta hyvällä maulla yhdistettynä!!! Tykkään laittaa tällä hetkellä tuota minun 20 neliöistä huonettani, mutta tiedän, että tulen tulevaisuudessa laittamaan hyvällä omalla tunnolla omaa kotiani. Toisaalta olisi jo ihanan päästä laittamaan omaa asuntoa ja haaveilla siitä yksinäisyydestä ja rauhasta mikä tulee muuttamisen mukana, mutta jos nyt kuitenkin edes vielä muutaman vuoden kotona asuu, että saisi merkonomin opinnot suoritettua, jonkun työpaikan ja sitten sen oman asunnon. Kyllä kotoa pois kerkee sitten asua ja pitkäään!
  
 
 


Tällä hetkellä käyn päivittäin bloggerissa ja haluan lukea muiden postauksia ja käydä kommentoimassa niitä.. samalla myös luen omiini tulleita kommentteja (kiitos niistä) ja niistä tulee aina hyvälle mielelle. Facebook on jäänyt toiseksi tai jopa kolmanneksi. Kaikki muutkin sivustot menevät jo sen edelle (sähköpostit + muut)... Olen oppinut tuntemaan itseäni ja kaikkea muuta tässä elämässä enemmän nyt kun minulla on oma blogi. Tästä on siis hyvä jatkaa.

Kaverit ovat minulle tärkeitä ihan jokaikinen päivä. Kauempana asuvat ystävät pidetään yhteydessä päivittäin puhelimella (soitellen tai tekstaten), lähempänä olevia nähdään useammin kasvotusten ja myös koulussa!

Jos jäi jotakin mitä haluat tietää niin laita kommentttia!

Mukavaa tiistain jatkoa teille kaikille :) 
 


6 kommenttia:

 1. kiva postaus! odotan innolla muita haasteen osia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :) kyllä juu innolla myös minä odotan, että saa jatkaa!! Oli tosi kiva tehdä tää ja nyt kun pääsi vauhtiin nii jee ;D

   Poista
 2. vautsi,kuinka pitkät pidennykset sulla on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu no noi on laitettu vielä omaan ponnariin jatkoks... et kun ne on oikeesti saman mittaset ku mun omat hiuksen, mut tilaan tässä taas vähän pidemmät ni sillon ne on aukinaisena vähän totakin pidemmät :)

   Poista
 3. Kiitos tosi piristävästä kommentista blogissani!:) niiden anokommenttien ja kiukunpuuskan jälkeen oli mukava lukea hiukan positiivisempaakin tekstiä!:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että, hyvä jos kelpas :) itelle meinas nousta niitä anokommentteja lukiessa kiukku ja kerroinhan vain totuuden ;)

   Poista