26. lokakuuta 2012

ENSILUMI

Juuri kun pääsi viime postauksessa näyttämään kuvia synkästä talven alusta, niin johan sitä lunta sitten alkoikin tulemaan :) Tänään oltiin veli N:n kanssa pulkkailemassa ja kyllä se on pikkumiehen lempipuuhaa näin talven alla...
 
anteeksi muutaman kuvan huono laatu, puhelimen kameralla ei saa hyviä kuvia kun ottaa kaukaa... pihalle kun ei viittitty kunnon kameraa raijata...
 
 
Oli ihana olla N:n kanssa pihalla kun koulustakin pääsi jo 11.45 :) Nyt ollaan sitten kaksin kotona (minä siis lapsenvahtina ;)) ja kivaahan tämä tässä itse koneella istuessa ja N katselee pikku kakkosta tabletista ;) Kyllä meillä näitä nykytekniikan ihmelaitteita riittää ihan jokaiselle! 
 
Nyt katsotaan mitä kivaa keksitään tänä viikonloppuna ja saako siitä aihetta postata sunnuntaina :) Nyt kuitenkin laittamaan ruokaa ja takat ja kynttilät päälle ja sitten vain löhöilyä... pitäähän ne akut ladata ens viikkoa varten :)
 
Ihanaa ja talvista viikonloppua teille tänne kurkistaville ;) Tuotte niin paljon positiivisuutta kun näkee kuinka paljon te täällä käytte katsomassa :)
4 kommenttia:

 1. Oij:)<3 pulkkamäkeen!! Määkin haluun pulkkamäkeen!! :) pitää joskus tulla teille ja lasketaa yhessä koko ilta mäkee :)<3 eiks nii? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ehdottomasti sä tuut meille joskus ;) ja aivan varmana lasketaan, kuhan tota lunta tulis pikkasen lisää <3

   Poista
 2. Sait uuden lukijan! :) ihana tää sun blogi Emilia (: jos kiinnostaa nii käy tsekkaa mun blgi ja liity lukijaks http://elatatapaivaa.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos jenna ;) piristi kivasti iltaa :) ihan varmasti käyn kattomassa sun blogia ja liityn lukijaks :)

   Poista