21. syyskuuta 2012

VIHDOIN OMAA AIKAA

Tänään en missään nimessä halua puhua mistään epämukavasta sillä nyt on se vihdoin ansaittu ja vaivalla saatu OMA AIKA :)
mutta.... eilinen oli katastrofi päivä... eikä vain siten, että pieni paniikki olisi eilen tullut vaan myös siten, että fyysinen terveys kärsi tänään ja pahasti!!! Eilen sain stressata meidän perheen asioista niin pahasti, että TÄNÄÄN se kostautui... koko päivän oli todella pökkelö olo, verenpaineet olivat koholla ja sydän tykytti paikalla istuessa samaa tahtia kuin olisin juuri juossut jossakin!! Ja kaikki vain PAHAN STRESSIN takia!! Koulussa keskittyminen oli hankalaa, sitä vain oli väsynyt ja mietti kaikkea, mikä lisäsi sitten taas tuskaa!!
MUTTA oireet onneksi helpottivat heti, kun stressin aihe oli hävinnyt! Ja nyt voin nauttia tästä ansaitusta vapaa viikonlopusta äidin putiikilla ja ottamalla ihan rennosti.... Vanhemmat nuorimmaisen veljen kanssa lähtivät saksaan tuttavien luokse kyläilemään, joten pitäähän siitäkin osata ilo ottaa irti ;;)
kynttilät laitettiin tuon minulle vanhimman pikkuveljen kanssa palamaan ;) paitsi itse asian ymmärrän vain minä :) tuossa vieressä se veli nytkin vain pelaa ;)


paras mitä tänään sain kokea kaiken ohella oli se, miten kerrotuani oireista ja stressistä tälle veljelleni, hänestä huomasi, että hän oli aidosti huolissaan siskonsa voinnista ja tajusi, että olin tosissani sanoessani, että tämä viikonloppu otetaan liiankin rennosti :) veljet osaavat yllättää....

mutta nyt saa vain nauttia veljen ja vaarin seurasta koko viikonlopun! ILMAN stressiä ;;) Muistakaa ottaa rennosti :)

Stressitöntä viikonloppua kaikille ihanille lukijoille :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti