15. syyskuuta 2012

UUSI NIMI, UUSIA JUTTUJA, UUSI...

vaikka tämä ihana Taylor Swift:in kappale kertookin erosta, se on silti juuri sellainen biisi, jonka kuultuani tajusin omasta elämästäni paljon ja kaikkea uutta (: olen luonteeltani ihminen, joka miettii paljon asioita ja taas pohtii ja pohtii, mutta vihdoin olen tajunnut, että on turha pohtia turhia asioita, sillä elämä menee eteenpäin ja joka päivä tulee uutta ja jotain mahtavaa (:
 
 
siksi istuinkin tänään pianon ääreen ja yritin kehittää päässä jotakin uutta ja mahtavaa.... tulokset soittamisen suhteen olivat pyöreä 0, mutta monta hyvää ideaa seuraavaan luomukseen tuli ja niitä toteuttamaan kun vain taas aikaa riittää (:
 
Sitten taas jotain ihanaa ja ennen kaikkea vanhaa (tottakai ;)) saapui huoneeseen peittämään vanhan senkin alla olevia rumia television johtoja...

 
 
matkalaukut ovat vanhat, mutta lukot toimivat ja ne käyvät hyvin säilytykseen ja toimivat myös siis suojana kaikelle "ei niin ihanalle" (;
 
Huoneeni takka näytti ennen hieman huono kuntoiselta (niinkuin varmaan edellisistä postauksista on saanut nähdä). Tässä se on ennen ja nykyään tämä ihana näyttää......
 
tässä tämän ihana takka on valkoisena, hyvä kuntoisena ja ennen kaikke valkoisena ;) luukut vielä maalataan harmaalla uudestaan jossakin vaiheessa.
 
Carpe Diem "tartu hetkeen".... kuvastaa hyvin minua ja omaa elämääni... varmasti myös monien teidänkin ;) onneksi nämä tekstit ovat näkyvillä joka päivä, jotta muistaa myös toteuttaa tätä ;)
 
tämä ihana lamppu senkin päällä joka toimii (niinkuin kuvasta voi hiukan huomata ;)) myös yöpöytänä :)
 
Blogini ulkoasu muuttui sopivaksi, ja nimi myös siihen mitä oikeasti tämä tulee sisältämään (; kiitos kaikille seuraajille, anonyymeille ja muille lukijoille (:
 
Ihanaa viikonloppua kaikille (:

2 kommenttia:

 1. Pitkästä aikaa edin tännekin lukemaan ajan kanssa kaikki sun kuulumiset! Kivasti kirjoitat täällä elämästäsi ja mustakin :)
  Ja kiva myös tätä kautta seurata teidän elämää hiukan.. Sun huoneessa onkin tapahtunut valtavasti sitten kesän!! Vau, näyttää aivan ihanalta kaikki! Takasta tuli pienen make overin jälkeen entistäkin upea ja huokailen täällä vaan kaikelle kauneudelle!
  Mä tieksä NIIN toivon, että Peipponenkin joskus sanoo ja ajattelee noin..että haluaa viedä mukanaan äidiltä perityn sisustustyylin :)
  Ja ihunaisia kuvia olet laittanut kisuistakin...kääks, mulla vaan kissakuume kasvaa, miten saa miehen suostuteltua kissan ottamiseen!??!!
  Kiitos kaikista kommenteistasi blogiini :) Ne piristävät aina mieltä kovasti!
  Halauksin ja terkuin Liisa

  VastaaPoista
 2. Ihana Liisa kiitos kommentista <3 kiva että tykkäät, hyvä saada aikuisen ihmisen puhetta ;) sun blogia on mahtava lukee ja samalla huokailla ja ihailla ;) Äitin kanssa eletty kohta se 17 vuotta ni kyllä tämä tyyli vaan tarttuu... ja eiköhän se peipponen tee samoin kun saa ihanan tyylin keskellä asua ;) halit ja terkut myös sinne :)

  VastaaPoista