30. syyskuuta 2012

TAAS UUTTA JA SORMET LIIMASSA

syksyllä muhun aina iskee sellanen inspiraatio ja halu saada pieniinkin asioihin lämpöä ja pehmeyttä tuomalla niihin pitsiä ja muuta mukavaa....
 
meillä oli kesällä markkinat ja se miten ne liittyy tähän valaistuu nyt:
 
Äidillä oli kirppis myynnissä paljon kuppeja, kippoja, purnukoita, pulloja, joita se on ite säästellyt tuolla hyllyissä ja kaapeissa ja päätti sit myydä niitä pois... markkinoitten jälkeen ne on seissyt tuolla talon kulmalla yhdessä rykelmässä ja odottanut ottajaansa. Oon jo pitkään kattonut sieltä muutamaa ikean kippoa ja yhtä ihanaa pulloa, mutta pitkään mietin, että mitä niillä tehdä, minne laittaa jne... ja ennen kaikkea se, että ne ovat todella tylsät ilman mitään, eli oli aika tuunailun....
 
 töiden jälkeen sitten päätin nämä ihanuudet (joista sitten tuunauksen jälkeen saikin vasta ihanat ;)) hakea ja alkaa tuunaamaan, kun nyt sitten ei muutakaan kivaa tekemistä oo muutakun tuo siivoaminen tuossa takana olevassa huoneessa ;)
 
tämä pullo näytti kädessä tuolla syysilmassa aika turhalta ja jotenkin käyttökelvottomalta, mutta näin jo silmissäni sen mitä siitä saa aikaa pienellä fiksauksella ;) kuvan tuunauksen lopputuloksesta tulee alempana...
 
myös tämä Ikean kulho oli tuulessa ja tuiskussa, eikä myöskään näyttänyt oikeen houkuttelevalta... mutta pienellä vaivalla myös siitä saisi ihanan ja houkuttelevan ;)
 
 
 
Lopputulos onkin sitten ihana, vaikka itse sanonkin:
 
 
Pulloon olen vain liimalla kiinnitänyt pienen pätkän pitsiä pullon yläosaan ja sisäosa meinasi jäädä liian tönköksi, joten laitoin sisään muutaman vanhan helmi kaulakorun, joita en käytä. Kulho sai myös pitsiä, jonka kiinnitin muutamasta kohdasta liimalla, jotta se pysyy paikoillaan. Jätin pitsiä hieman enemmän, että sain ihanan rusetin eteen.
 


 
 
Tästä pikku kiposta en kerennyt tohinan ohessa ottamaan kuvaa ilman mitään tuunauksia, mutta myös tähän tuli liimalla kiinni pitsiä ja pieni rusetti eteen. Tämä tuli tuikkukipoksi.
 
 
Tässä sitten kaikki kupit ja tuo pullo. Pulloja oli kolme kappaletta, mutta kaksi muuta olivat niin pienet, eikä yhtä kivoja tuunata... näin vain silmissäni tuon isomman, jonka nyt sitten laitoin uuteen uskoon. Tuunailun ohessa myös kerkesin räpsimään muutaman kuvan ulkoa, meidän pihan alueelta, että miltä meilläpäin näyttää. Syksyllä on kylmää ja harmaata, mutta jotakin ihanaa myös siinä on (vaikka sitten tuo tuunailu ;))
 
 
Tämä kuva on otettu meidän rannasta ja tässä näkyy vasta ranta :)
 
mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja kiitos kaikille lukijoille :) jaksatte ahkerasti käydä lukemassa blogissani, ISO KIITOS SIITÄ <3
 
 


3 kommenttia:

 1. tosi kivoja kyllä tuli noista :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi, sä se sitten osaat, tuli kyllä tosi hienoja noista. Muutenkin sulla on tosi ihana huone, mitä oon noista sun blogin kuvista kattonut, kadehdin :D en oo meinaan ite mikään hyvä sisustaan. Missä muuten käyt töissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhah kiitos paljon :) siis oon ihan tossa äiten putiikilla töissä, kun se ei siinä aina omien töiden ohella kerkee paljoo olee ;)

   Poista